faillissementen.com
De meest actuele database met faillissementen,
surseances en schuldsaneringen.
 
Index Insolventies Diensten Extra Partners Lid worden Contact Inloggen
Home
Actuele registers
Data service
Nieuws en Actualiteiten
Contact
Dead Island 2-studio in de problemen

Gepubliceerd op 29-07-2015 - Bron: Telegraaf.nl - Digitaal

Het besluit van Deep Silver om ontwikkelaar Yager Productions van het Dead Island 2-project te halen, is de studio niet in de koude kleren gaan zitten. Het bedrijf heeft surseance van betaling aangevraagd in een poging om moederbedrijf Yager Development te beschermen.

Curator: Kans op overname De Winter media groep zeer groot

Gepubliceerd op 29-07-2015 - Bron: Omroep Brabant: Comments

EINDHOVEN - De kans is groot dat De Winter media groep uit Uden op korte termijn wordt overgenomen. Dat meldt de curator van het failliete mediabedrijf woensdag. De Winter media groep ging dinsdagmiddag failliet.

Column Kees de Kort | Land moet failliet kunnen gaan

Gepubliceerd op 29-07-2015 - Bron: BNR Nieuwsradio - Opinie

Er is een rapport van Duitse deskundigen over Griekenland verschenen. BNR's macro-econoom Kees de Kort: "Dat moet je zien in het kader van de twee grote verhalen in Europa: een exit kan niet en het afboeken van schulden ligt ook heel moeilijk."

Uitstel van betaling voor obesitaskliniek Co-eur

Gepubliceerd op 29-07-2015 - Bron: Skipr - Zorg

De kliniek voor eetstoornissen Centrum voor Obesitas Europa (Co-Eur) heeft surseance van betaling gekregen.

Veroorzaker afvalberg Hardenberg vraagt faillissement aan

Gepubliceerd op 29-07-2015 - Bron: de Stentor - Homepage

EMMEN/HARDENBERG - Jozef Wolters, eigenaar van afvalbedrijf Thedos b.v., heeft dinsdag faillissement aangevraagd bij de rechtbank in Groningen. Als curator is aangewezen advocaat Peter van Rossum. Over de inhoud en achtergronden van het faillissement kan Van Rossum nog niet veel zeggen. Hij is in afwachting van meer informatie van de rechtbank.

Eigenaar Thedos van berg rottend afval in Hardenberg failliet, strafrechtelijk onderzoek volgt

Gepubliceerd op 29-07-2015 - Bron: RTV Oost nieuws

Het bedrijf Thedos uit Emmen is gisteren door de rechtbank in Drenthe failliet verklaard. Het bedrijf, verantwoordelijk voor de stinkende afvalbalen op het terrein van Inter Baarslag in Hardenberg, vroeg zelf het faillissement aan. Het Openbaar Ministerie start een strafrechtelijk onderzoek naar de huurder van het terrein aan het Handelsstraat in Hardenberg.

Bedrijf mag direct door na faillissement

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: de Volkskrant Economie

Rechter keurt het goed dat garnalen-pelbedrijf Heiploeg binnen een dag een doorstart maakte. Er is niks mis met het flitsfaillissement van garnalenpelbedrijf Heiploeg, begin 2014. Volgens de rechtbank in Almelo is er geen sprake van dat bij dat faillissement misbruik is gemaakt van de faillissementswet om een goedkope reorganisatie door te voeren. De vakbonden gaan in beroep tegen de eerste rechte

Bowlingcentrum De Molen in Malden failliet

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: de Gelderlander - Rijk van Nijmegen

MALDEN - Bowlingcentrum De Molen in Malden is failliet. Het kleine bedrijf met 4 bowlingbanen, gelegen onder het gelijknamige Wokrestaurant aan de Rijksweg in het dorp, telde een medewerker en een directeur.

Afvalbedrijf Thedos failliet

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: Dagblad van het Noorden - Eigen artikelen

ASSEN - Het bedrijf Thedos in Emmen is dinsdag failliet verklaard. De oorzaak van het bankroet is dinsdagmiddag nog onduidelijk. Curator Peter van Rossum is nog niet voor commentaar bereikbaar.

FNV in hoger beroep om pre-pack faillissement garnalenverwerker

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: Blik op nieuws - Al het nieuws uit Nederland en zijn 12 provincies

De FNV gaat in hoger beroep na de uitspraak dinsdag van de rechtbank in Almelo in de pre-pack faillissementszaak van garnalenverwerker Heiploeg. Dit meldt de FNV dinsdagmiddag.

Aantal vennootschappen De Winter media groep uit Uden failliet

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: Omroep Brabant

UDEN - De rechter in Den Bosch heeft dinsdagmiddag een aantal vennootschappen van De Winter media groep uit Uden failliet verklaard. De Winter media groep geeft in de regio een aantal huis-aan-huis-bladen uit en beheert een aantal websites zoals Kliknieuws. Het is nog niet duidelijk wat de gevolgen van het faillissement zijn.

Uitgeverij De Winter Uden failliet

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: Brabants Dagblad Oss, Uden e.o.

UDEN - Uitgeverij De Winter uit Uden is deze dinsdag failliet verklaard. Dat is zojuist aan het personeel meegedeeld. Pas aan het eind van de middag wordt bekend wie als curator is benoemd.

'Neergang Fokker begon na de jaren vijftig'

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: BNR Nieuwsradio - Beurs

Fokker wisselt weer van eigenaar. Het bedrijf dat begon als vliegtuigbouwer werd na een faillissement een toeleverancier van vliegtuigonderdelen. Het bedrijf dat verder gaat onder de leiding van het Britse GKN, kent een roemrucht verleden.

Rechter Almelo keurt omstreden flitsfaillissement Heiploeg goed

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: Tubantia - algemeen

ALMELO - De doorstart van garnalenverwerker Heiploeg in het Groningse Zoutkamp is vorig jaar geheel volgens de regels verlopen. Het bedrijf is pas na het uitspreken van het faillissement overgegaan naar de nieuwe eigenaar Parlevliet & Van der Plas uit Katwijk, waardoor er geen sprake is van een overgang van onderneming waaruit werknemers rechten zouden kunnen ontlenen.

Yumble Roermond failliet

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: Reformatorisch Dagblad - Laatste nieuws

ROERMOND (ANP). De rechtbank Limburg heeft dinsdag het faillissement uitgesproken van de Yumble in Roermond. Dat maakte de rechtbank bekend. Het indoorfamiliepretpark kan niet meer aan zijn betalingsverplichtingen voldoen.

Vlissingse ballonnenhandelaar Kip&co floreert

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: PZC - Voorpagina

VLISSINGEN - Van de binnenstad neemt elke week wel een winkelier afscheid en de gemeente is nagenoeg failliet, maar ten minste één Vlissings bedrijf floreert: Kip&co, dat nota bene handelt in ballonnen.

Vijf ton voor oud-werknemers HCNON

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: Dagblad van het Noorden - Eigen artikelen

GRONINGEN - De ruim honderd oud-werknemers van hulpmiddelencentrum HCNON in Groningen en Twente dat drie jaar geleden failliet ging, kunnen vijf ton onder elkaar verdelen.

'Nog steeds te veel schoenenwinkels'

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: Telegraaf.nl

Schoenenwinkels zitten in een zware crisis, al een dikke vijf jaar. Ketens als Schoenenreus, Taft, House of Shoes, Dr. Adams en Van Dalen gingen failliet. Maar volgens de topman van Macintosh Retail, moederbedrijf van onder meer Dolcis en Invito, zijn er nog steeds te veel schoenenzaken.

Stichting Arnhem Schuytgraaf failliet

Gepubliceerd op 28-07-2015 - Bron: de Gelderlander - Voorpagina

ARNHEM - De stichting die het Arnhemse sportpark Schuytgraaf exploiteert, is failliet. Wat de gevolgen zijn voor voetbalclub Arnhemse Boys, 1 van de gebruikers van het sportpark, is nog onduidelijk.

Yumble maakt nog reclame

Gepubliceerd op 27-07-2015 - Bron: Telegraaf.nl - binnenland

Het gesloten Limburgse pretpark Yumble, waarvan de directie vorige week faillissement aanvroeg, maakt nog steeds reclame. Op gigantische borden langs de snelweg wordt het mislukte concept aangeprezen als een 'nieuw familiepark in Roermond'.