faillissementen.com
De meest actuele database met faillissementen,
surseances en schuldsaneringen.
 
Index Insolventies Diensten Extra Partners Lid worden Contact Inloggen
Home
Actuele registers
Data service
Nieuws en Actualiteiten
Contact
Hoger beroep tegen failissement hotel Tante Pietje

Gepubliceerd op 25-11-2014 - Bron: Brabants Dagblad - Regio's

DEN BOSCH - Voor de rechtbank in Den Bosch speelt dinsdagmiddag het hoger beroep dat is aangespannen tegen het faillissement van het Udense hotel Tantje Pietje. Dit hotel was eigendom van de failliet verklaarde vastgoedondernemer Roger Lips. Verslaggever Henk Snijders volgt deze zaak en twittert erover, op de voet gevolgd door van afstand twitterende Roger Lips zelf.

Deur gaat ook op slot bij Halfords Schagen

Gepubliceerd op 25-11-2014 - Bron: Noordhollands Dagblad - Alle Artikelen

SCHAGEN - Het faillissement van Halfords Nederland leidt er ook toe dat de deuren van de Halfords-vestiging in het Schager Makado Centrum dicht blijven. Bij het hoofdkantoor is niemand bereikbaar voor een reactie, en de website van Halfords is ook buiten gebruik.

Uienverwerker Oomen Agro failliet

Gepubliceerd op 25-11-2014 - Bron: Boerderij.nl - Akkerbouw

Marknesse - Uiensorteer- en verpakbedrijf Oomen Agro in Marknesse is failliet verklaard.

Boedel met kachels via online veiling

Gepubliceerd op 25-11-2014 - Bron: De Stentor - Oldebroek

OLDEBROEK - Door het faillissement van Scheepstra Duurzame Energie B.V. in Oldebroek kunnen producten uit de boedel via een online veiling bij BVA Auctions worden gekocht.

'Verkoop Caterham aanstaande'

Gepubliceerd op 25-11-2014 - Bron: Formule1.nl

Dat Caterham afgelopen weekend racete Abu Dhabi was een hele prestatie, maar nu lijkt ook de definitieve redding voor de onder curatele gestelde renstal dichtbij. Er is namelijk een serieuze koper gevonden, meldt curator Finbarr O'Connell.

Plantage Bakels (Harderwijk) failliet, wel nieuwe Read Shops

Gepubliceerd op 25-11-2014 - Bron: Boekblad Nieuwsbrief - Nieuws

Plantage Bakels in Harderwijk heeft vorige week faillissement aangevraagd. Toch ziet RDC-directeur Jos Boot een 'broos herstel': begin volgend jaar openen geheel nieuwe Read Shops hun deuren.

Doorstart Halfords mislukt: Almeerse vestigingen dicht

Gepubliceerd op 25-11-2014 - Bron: Dichtbij.nl

ALMERE - Detailhandelaar Halfords maakt voorlopig geen doorstart. Dat maakten de curatoren van de keten die begin oktober failliet ging maandagavond bekend. De ongeveer 90 verkooppunten, waaronder de Almeerse vestiging in Buiten en Stad, blijven vanaf dinsdag dicht, maar de 28 franchisezaken zijn wel open.

Oldambt voorkomt faillissement Tramwerkplaats

Gepubliceerd op 25-11-2014 - Bron: Dagblad van het Noorden - Voorpagina

WINSCHOTEN - De gemeente Oldambt heeft een faillissement van mini-theater De Tramwerkplaats in Winschoten voorkomen door een geldbedrag van 20.000 euro te storten op de bankrekening van de stichting Tramwerkplaats.

Doorstart Halfords mislukt

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: Regio - Leeuwarder Courant

VEENENDAAL - Detailhandelaar Halfords maakt voorlopig geen doorstart. Dat maakten de curatoren van de keten die begin oktober failliet ging maandag bekend. De ongeveer 90 verkooppunten blijven dinsdag dicht, maar de 28 franchisezaken zijn wel open.

Faillissement Bosma Bedden Emmen zorgt voor verwarring

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: RTV Drenthe Newsfeed

EMMEN - Het faillissement van Bosma Bedden in Emmen zorgt voor verwarring bij klanten van de gelijknamige beddenwinkel in Assen. lees verder

Directeur Ruud Hoondert: 'Apk Turfschip zit erop, nu nog de brandstof om vooruit te gaan'

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: BN DeStem - Voorpagina

ETTEN-LEUR - Ruud Hoondert, directeur van H-int, nam acht maanden geleden de exploitatie over van Het Turfschip. De vorige exploitant was failliet gegaan en aan Hoondert en zijn mensen de taak om het grote multifunctionele gebouw wél rendabel te krijgen.

Doorstart voor Vitaminerijk Moleneindplein Vught

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: Brabants Dagblad - Den Bosch

VUGHT  - Ex-medewerker Martin van Run (21) neemt de groentewinkel van Enzo Cassaro, die 11 november failliet werd verklaard, over. Woensdag opent de winkel weer.

Faillissement voor UT-spin-off Medimate

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: Weekblad van de Universiteit van Twente

Het faillissement voor Medimate, spin-off van nanotechnologie-instituut Mesa+, is afgelopen donderdag verleend. De UT is via haar Holding Technopolis Twente aandeelhouder. Momenteel worden de mogelijkheden voor een doorstart bekeken.

Nieuwe exploitant voor Stadspaviljoen Eindhoven

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: PropertyNL

Het Eindhovense Stadspaviljoen heeft een nieuwe exploitant. Paul van Beek, die in de regio vier restaurants heeft, start hier op 13 december een grillrestaurant. De vorige uitbater van het café-restaurant in het Stadswandelpark ging onlangs failliet.

Dag van de waarheid voor Halfords: doorstart of toch failliet?

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: Quotenet Nieuws

Medewerkers van Halfords zitten vandaag met samengeknepen billen op hun zadels. Vanavond wordt duidelijk of de fietsen(accessoire)winkel een doorstart maakt of dat de rolluiken voorgoed naar beneden gaan.

Acuut huren Purmerend failliet

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: Dichtbij.nl

PURMEREND - Acuut huren uit Purmerend is failliet. Dinsdag 18 november sprak de rechtbank het faillissement uit. Mr. F.P. Klaver van Klaver Advocaten uit Alkmaar is aangesteld als curator.

Caterham bevestigt Stevens voor beide testdagen

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: GPUpdate.net

Will Stevens, die afgelopen weekend zijn Formule 1-debuut maakte bij Caterham, zal deze week ook twee dagen voor het team uit Leafield testen. Ondertussen hoopt curator Finbarr O'Connell, die in Abu Dhabi even voor teambaas mag spelen, snel een koper te vinden voor de kwakkelende renstal.

Boerenbedrog in Denemarken

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: Nederlands Dagblad - Buitenland

Twaalf jaar lang draaide de boerderij van Luuk en Jacqueline in Denemarken een bescheidenwinst. Toch ging de zaak failliet. Met dank aan de bank.

Niet café 't Spieker in Usselo, maar de vorige eigenaar is failliet

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: RTV Oost nieuws

Niet het café zelf, maar de voormalige eigenaar van 't Spieker uit Enschede is vorige week failliet verklaard. De huidige eigenaresse krijgt veel vragen over het uitgesproken faillissement.

NRC over België: 'Belgen kunnen goed leven met verwaarlozing'

Gepubliceerd op 24-11-2014 - Bron: Het Belang van Limburg - Buitenland

'De wegen zijn kapot, justitie gaat failliet en er dreigt een tekort aan stroom. België is een land vol problemen.' Het beeld dat de Nederlandse krant NRC.next vandaag van ons land schetst, is niet bepaald rooskleurig. 'Waarom gaan de Belgen dan demonstreren tegen een regering die belooft de problemen op te lossen?'