faillissementen.com
De meest actuele database met faillissementen,
surseances en schuldsaneringen.
 
Index Insolventies Diensten Extra Partners Lid worden Contact Inloggen
Home
Actuele registers
Data service
Nieuws en Actualiteiten
Contact
Van der Pluijm Modeschoenen gaat als derde Brabantse schoenenwinkelketen in één week failliet

Gepubliceerd op 29-01-2015 - Bron: Brabants Dagblad - Economie

NIEUWKUIJK -Van der Pluijm Modeschoenen in Nieuwkuijk is failliet. De rechtbank in Breda heeft het faillissement uitgesproken en Erik van der Kolk aangesteld als curator.

Winkelketen Schoenenreus failliet verklaard

Gepubliceerd op 29-01-2015 - Bron: ED - Nieuwsfeed

DEN BOSCH (ANP) - Schoenwinkelketen Schoenenreus is donderdag failliet verklaard. De rechtbank in Den Bosch heeft dat laten weten.

Gooren Best hoopt op doorstart na faillissement

Gepubliceerd op 29-01-2015 - Bron: ED - Best

BEST - Lichtreclamebedrijf Gooren in Best is opnieuw failliet.

Zes ontslagen door bankroet pannendekker in Anna Paulowna

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Noordhollands Dagblad - Alle Artikelen

ANNA PAULOWNA - Pannendekkersbedrijf De Rooij VOF uit Anna Paulowna is failliet verklaard door de rechtbank in Alkmaar.

Tien bedrijven in Overijssel failliet, vooral in bouw- en financiële sector

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: RTV Oost nieuws

De rechtbank Overijssel heeft gisteren en vandaag in totaal tien bedrijven failliet verklaard.

Konings Schoenen uit Haaksbergen failliet

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Tubantia - Haaksbergen

ENSCHEDE - Schoenmodezaak Konings Schoenen in Haaksbergen is door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. Curator is mr. Gorter.

House of Shoes gaat opnieuw kopje onder

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Twinkle Magazine

Het 108 jaar oude schoenenbedrijf House of Shoes is opnieuw failliet gegaan. Het faillissement werd gisteren door de rechtbank Oost-Brabant uitgesproken. Alle 27 winkels zijn inmiddels gesloten, via de webshop kan niet meer gekocht worden.

Luxe kindermodeketen Coccinelle failliet

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Binnenlands nieuws op AD.nl

De luxe kindermodeketen Coccinelle is failliet. De winkels in Rotterdam en Amsterdam zijn vooralsnog open. Het bedrijf werkt aan een doorstart.

Schoenenketen House of Shoes failliet verklaard - NU.nl

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Google News Nederland - Nederland

NU.nlSchoenenketen House of Shoes failliet verklaardNU.nlDat meldt de rechtbank in Amsterdam. House of Shoes laat op zijn Twitteraccount weten dat alle filialen en de webwinkel "wegens omstandigheden" zijn gesloten. De curator, Olaf Poorthuis, gaat de boedel beheren en onderzoekt de mogelijkheden voor een ...Opnieuw gaat een schoenenketen kopje onderFinancieele Dagblad (Registratie)House of Sho...

FNV in verweer tegen faillissement De Kennemer kabouters

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Dichtbij.nl

HAARLEM - Kinderopvangorganisatie De Kennemer kabouters is failliet verklaard. Volgens vakbond FNV heeft directeur Rob Dinklo van Op stoom het faillissement in het geheim aangevraagd. Ondertussen waren de vakbonden nog in overleg over de arbeidsvoorwaarden van het personeel.

Schoenketen House of Shoes failliet

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: ED - Nieuwsfeed

NIEUWKUIJK - De Nederlandse schoenenketen House of Shoes, met 27 winkels in heel Nederland en het hoofdkantoor in Nieuwkuijk, is failliet verklaard. In deze regio heeft de keten winkels in Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Het bedrijf maakte in 2012 ook al een faillissement mee.

'Zonde van zo'n mooi park'

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Laatste nieuws - Leeuwarder Courant

Aqua Zoo mag dan failliet zijn, het park is gewoon open. Bezoekers zijn verbaasd over het faillissement. Zowel personeel als publiek hoopt op een doorstart.

House of Shoes voor tweede keer failliet

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Vastgoed wereld

House of Shoes is op 28 januari failliet verklaard. De schoenenketen met 27 winkels ging in 2012 ook al failliet maar maakte voorjaar 2013 een doorstart. bron: House of Shoes voor tweede keer failliet | www.vastgoedmarkt.nl | lees het gehele artikel The post House of Shoes voor tweede keer failliet appeared first on VastgoedWereld.nl | Vastgoed Nieuws.

House of Shoes failliet, winkels blijven dicht

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Dichtbij.nl

EINDHOVEN - En weer een schoenenzaak waar de deuren gesloten blijven...Schoenwinkelketen House of Shoes is failliet verklaard. Een woordvoerster van de rechtbank in Den Bosch heeft dat woensdag gezegd. Het bedrijf heeft 27 winkels in heel Nederland en een hoofdkantoor in Nieuwkuijk. De keten laat weten dat alle filialen, dus ook die in Winkelcentrum Woensel en in Veldhoven gesloten zijn.

House of Shoes failliet, winkel blijft dicht

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Dichtbij.nl

HELMOND - Schoenwinkelketen House of Shoes is failliet verklaard. Een woordvoerster van de rechtbank in Den Bosch heeft dat woensdag gezegd. Het bedrijf heeft 27 winkels in heel Nederland en een hoofdkantoor in Nieuwkuijk. De keten laat weten dat alle filialen, dus ook de Helmondse winkel in de Ameidestraat en de webwinkel zijn gesloten.

Bankroet jachthaven Schiermonnikoog

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Laatste nieuws - Leeuwarder Courant

SCHIERMONNIKOOG - De rechter in Leeuwarden heeft het faillissement uitgesproken over de exploitant van de jachthaven op Schiermonnikoog.

Bankroet treft jachthaven Schiermonnikoog

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Leeuwarder Courant - Alle Artikelen Economie regio

SCHIERMONNIKOOG - De rechter in Leeuwarden heeft het faillissement uitgesproken over de exploitant van de jachthaven op Schiermonnikoog.

ABN Amro wint zaak Pharma Bio-Research

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: Telegraaf.nl - DFT

ABN Amro is in 1999 niet z'n boekje te buiten gegaan door de kredietkraan dicht te draaien bij Pharma Bio-Research. Dit medicijntestbedrijf uit Zuidlaren ging vervolgens failliet.

Schoenketen House of Shoes weer failliet

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: NOS Journaal | Nieuws, achtergronden en tv- en radiobijdragen

De Nederlandse winkelketen House of Shoes is failliet. Een woordvoerster van de rechtbank in Den Bosch heeft dat bevestigd.De schoenketen - 108 jaar geleden opgericht als fabrikant van kinderschoenen - telt 27 winkels door het hele land. Er wordt gekeken of een doorstart mogelijk is. De winkels zijn gesloten en via de webshop is "door omstandigheden geen bestelling mogelijk", meldt het telefoni...

Schoenenketen House of Shoes failliet verklaard

Gepubliceerd op 28-01-2015 - Bron: nrc.nl Binnenland

De schoenenwinkelketen House of Shoes is failliet verklaard, meldt de rechtbank in Den Bosch aan persdienst ANP. Het bedrijf heeft 27 winkels in Nederland en een hoofdkantoor in Nieuwkuijk. Alle filialen van de keten zijn gesloten, evenals de webshop, meldt het bedrijf op Twitter. Eerder deze week bleek dat ook winkelketen Schoenenreus, die in 2013 failliet ging wegens teruglopende omzet en co...