faillissementen.com
De meest actuele database met faillissementen,
surseances en schuldsaneringen.
 
Index Insolventies Diensten Extra Partners Lid worden Contact Inloggen
Home
Actuele registers
Data service
Nieuws en Actualiteiten
Contact
Bouwprojecten onzeker na faillissement Van Der Horst

Gepubliceerd op 23-07-2014 - Bron: de Gelderlander - Maasland

LAND VAN CUIJK/GENNEP - Na de poten Vastgoedinitiatief en Vastgoedontwikkeling is nu ook de Van der Horst Ontwikkelingsgroep failliet. Het in Beers gevestigde bedrijf was betrokken bij verschillende bouwprojecten in het Land van Cuijk en Gennep.

Doorstart met haken en ogen

Gepubliceerd op 23-07-2014 - Bron: fd.nl - Ondernemen

Het faillissement en de doorstart van het Nederlandse crèchebedrijf Estro begin juli is een schoolvoorbeeld van wat in het Verenigd Koninkrijk heet een pre-pack met een 'connected party'.

Eerste club Zidane failliet

Gepubliceerd op 22-07-2014 - Bron: Buitenlands voetbal op AD.nl Sportwereld - 24 uur per dag het laatste sportnieuws

Het ooit zo legendarische AS Cannes is failliet. De club waar Zinedine Zidane groot geworden is en waar ook Ruud Krol speelde, is opgeheven

ESQ Security in Maastricht failliet

Gepubliceerd op 22-07-2014 - Bron: L1 Nieuws

ESQ Security in Maastricht is failliet. Bij het beveiligingsbedrijf aan de Kotterweg werkten volgens de Kamer van Koophandel 25 mensen. De reden van het faillissement is niet bekend.

Veluws Bureau voor Toerisme gaat failliet

Gepubliceerd op 22-07-2014 - Bron: de Stentor - Hattem

APELDOORN - Het Veluws Bureau voor Toerisme vraagt over enkele dagen faillissement aan. Dat heeft directeur Roeland ten Napel vandaag aan de medewerkers laten weten.

Thermen Lucaya in Oss failliet

Gepubliceerd op 22-07-2014 - Bron: Brabants Dagblad - Economie

OSS - Saunabedrijf Thermen Lucaya in Oss is dinsdag failliet verklaard. Het bedrijf is met onmiddellijke ingang gesloten. Maandag heeft de directie de 64 medewerkers geïnformeerd dat ze die dag het faillissement zou gaan aanvragen.

Failliet Edeldruk naar nieuwe eigenaar

Gepubliceerd op 22-07-2014 - Bron: fd - Entrepreneur

Verpakkingsmateriaalproducent Amsterdam Metallized Products neemt de activiteiten over van het in mei failliet verklaarde Edeldruk.

Moeder-bv vastgoedtycoons Moeskops en Van de Moesdijk failliet

Gepubliceerd op 21-07-2014 - Bron: ED - Economie

EINDHOVEN - Straet Holding, de 'moeder'vennootschap en laatste gezamenlijke bv van de voormalige Eindhovense vastgoedtycoons Tom Moeskops en Harrie van de Moesdijk is failliet.

Maropol in Werkendam krimpt fors in

Gepubliceerd op 21-07-2014 - Bron: BN DeStem - Economie

WERKENDAM - Het bedrijf in bijzondere kunststof producten Maropol in Werkendam moet fors inkrimpen. Voor veertien van de twintig werknemers is ontslag aangevraagd nu één van de drie bv's van het bedrijf failliet is verklaard.

Fastfoodformule YamYam to go failliet

Gepubliceerd op 21-07-2014 - Bron: Misset horeca - Fastfood

Fastfoodketen YamYam to go is failliet verklaard. De formule telde in Nederland drie vestigingen: in Rotterdam, Leiden en Utrecht. Bakerstreet had sinds begin 2013 een meerderheidsbelang in het Aziatische foodconcept.

Vakbonden dagen Heiploeg vanwege 'flitsfaillissement'

Gepubliceerd op 21-07-2014 - Bron: nu.nl - Economie

FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen dagen garnalenleverancier Heiploeg voor de rechter. De vakbonden vinden dat de werknemers zijn benadeeld bij het faillissement van begin dit jaar.

Week 29: 7 faillissementen mobiliteitsbranche

Gepubliceerd op 21-07-2014 - Bron: Autobanden / banden portaal

In week 29 zijn er in totaal 7 faillissementen uitgesproken in de mobiliteitsbranche. Dit blijkt uit het faillissementenregister. Failliet Onder deze faillissementen waren er 4 in de automotive sector, 2 transportbedrijven en 1 schadeherstelbedrijf. Klik hier voor een compleet overzicht. Totaal 228 Hiermee komt het totaal van faillissementen in de mobiliteitsbranche in 2014 op 228.

Architectenbureau GVB failliet

Gepubliceerd op 20-07-2014 - Bron: Leidsch Dagblad - Alle Artikelen

LEIDEN/DEN HAAG - Het Leidse architectenbureau GVB is door de Haagse rechtbank failliet verklaard. Daarmee verliezen vijf medewerkers van de aan het Rapenburg gevestigde firma hun baan.

Neckermann.com leed elke maand zes ton verlies

Gepubliceerd op 20-07-2014 - Bron: PZC - Regio

SINT JANSTEEN - Voor het faillissement (en de beperkte doorstart) vanNeckermann.com leed het bedrijf dit jaar zes ton verlies per maand.

Curator onderzoekt of Eduper Groep verder kan na bankroet 'moeder'

Gepubliceerd op 19-07-2014 - Bron: Tubantia - Regio

ENSCHEDE - Curator Eddy Kolk­man onderzoekt of de Eduper Groep zelfstandig verder kan na het faillissement van moederbe­drijf H3 Enschede Holding. De di­rectie van H3 vroeg afgelopen woensdag zelf het faillissement aan.

Hoop op doorstart voor Huyskamp Houtgroep

Gepubliceerd op 19-07-2014 - Bron: Tubantia - Regio

HENGELO - Curator Hubert te Woerd heeft goede hoop een ko­per te vinden voor de Huyskamp Houtgroep. Het 62 jaar oude Hen­gelose bedrijf werd woensdag fail­liet verklaard.

Failliete Kobalt kinderopvang in Bergen op Zoom naar twee nieuwe eigenaren

Gepubliceerd op 19-07-2014 - Bron: BN/De Stem - Roosendaal

BERGEN OP ZOOM - Zes vestigingen van het failliete Kobalt Kinderopvang komen in handen van Stichting Kinderopvang Op Maat (KOM). Kindcentrum Le Garage aan de Ravelstraat gaat over naar Johan Bosters (voormalig mede-eigenaar) en Ewout van den Berg. Curator Ernst Butterman meldt de overname in een brief aan de ouders van de kinderen die bij Kobalt worden opgevangen.

Doeland Sterkenburg Kamperland failliet

Gepubliceerd op 19-07-2014 - Bron: PZC - Bevelanden

KAMPERLAND - Doeland G.H. Sterkenburg BV in Kamperland is deze week failliet verklaard.

Dijkloop valt om na tweede editie

Gepubliceerd op 17-07-2014 - Bron: Noordhollands Dagblad - Alle Artikelen

VOLENDAM - De Dijkloop in Volendam is na twee edities alweer verleden tijd. De Stichting Volendam Dijkloop is failliet. Schulden die bij het organiseren van de eerste loop in 2013 zijn ontstaan, hebben het eind ingeluid.

Ook leveranciers Dok51 in actie

Gepubliceerd op 17-07-2014 - Bron: Noordhollands Dagblad - Alle Artikelen

DEN HELDER - Medewerkers van Dok51 vragen pas na de zomervakantie het faillissement van het gesloten restaurant op Willemsoord aan. De juridische voorbereidingen liggen nu stil. Als het personeel zich op het laatste moment bedenkt, dienen leveranciers de aanvraag in.