faillissementen.com
De meest actuele database met faillissementen,
surseances en schuldsaneringen.
 
Index Insolventies Diensten Extra Partners Lid worden Contact Inloggen
Home
Actuele registers
Data service
Nieuws en Actualiteiten
Contact
'Failliet VBT faalde in promotie Veluwe'

Gepubliceerd op 31-07-2014 - Bron: de Gelderlander - De Vallei

EDE - De marketing en promotie van de Veluwe zijn door het Veluws Bureau voor Toerisme (VBT) 'niet geïntensiveerd'. Op dat vlak heeft het VBT, dat deze week failliet is verklaard, 'nog een slag te maken'.

Scherpere eisen voor huurders Willemsoord

Gepubliceerd op 31-07-2014 - Bron: Den Helder Actueel

Den Helder - De toelatingseisen voor wie iets wil huren op Willemsoord zijn aangescherpt. Dat meldt het college in beantwoording op vragen van de Stadspartij, naar aanleiding van het recente faillissement van DOK51. Nieuwe huurders dienen voortaan een bankgarantie te overleggen.

Vruchtbaarheidscentrum maakt doorstart

Gepubliceerd op 31-07-2014 - Bron: Skipr - Zorg

Het centrum voor vruchtbaarheid Geertgen in Elsendorp, dat in mei van dit jaar failliet ging, maakt een doorstart. Nij Barrahūs in Wolvega neemt de zorgverlening van het fertiliteitscentrum over, de naam is veranderd in Nij Geertgen.

Ontkerking verergert crisis!

Gepubliceerd op 31-07-2014 - Bron: Dichtbij.nl

Huize Damiaan is een voormalig klooster gelegen nabij het dorp Simpelveld in Limburg. Het is vernoemd naar pater Damiaan, een door de paus heilig verklaarde Vlaming. De laatste jaren werd het gebouw commercieel geëxploiteerd en gebruikt als groepsaccommodatie, nu is het failliet.

Bestemmingsplan Moorwijk niet vastgesteld

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: MooiBoxtel.nl - Nieuws

BOXTEL - Het college van B&W heeft dinsdag tijdens de wekelijkse vergadering besloten om het bestemmingsplan Moorwijk niet vast te stellen nu enige tijd geleden bekend werd dat Moorwijk BV failliet verklaard is.

VVV-winkel Twello dicht vanwege faillissement

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: de Stentor - Zutphen

TWELLO De VVV-winkel in Twello is sinds woensdag dicht. Dat is het gevolg van het faillissement van het Veluws Bureau voor Toerisme (VBT), de toeristische marketingorganisatie voor de Veluwe.

Cosmox en ECI op stoom

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: Boekblad Nieuwsbrief - Nieuws

Aan de afwikkeling van het faillissement van Cosmox bleek nog een staartje te zitten. Vorige week heeft de rechtbank in Utrecht Cosmox BV in staat van faillissement verklaard. Schrik niet: met Cosmox.nl, Cosmox.be en ECI gaat het goed.

Tien bedrijven in Overijsel failliet, waaronder kinderopvang Brabbel in Deventer

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: RTV Oost nieuws

De rechtbank Overijssel heeft deze week het bankroet uitgesproken van tien bedrijven en stichtingen. Een van die faillissementen betreft de stichting Brabbel in Deventer.

Minder zakelijke dienstverleners failliet

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: fd.nl - Home

Het aantal faillissementen in de zakelijke dienstverlening daalt sinds begin dit jaar. Een opvallende uitzondering is de branche van uitzendbureaus en arbeidsbemiddeling, waar het aantal faillissementen tot en met april juist is gestegen.

Failliet Action Meubel laat huurachterstand in Hoorn achter

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: Dichtbij.nl

HOORN - Het in mei failliet verklaarde Mario Meubel BV, de nieuwe naam van het in Hoorn en Grootebroek gevestigde Action Meubel, blijkt nog een huurschuld van 44.000 euro bij de verhuurder van de Grote Kerk in Hoorn te hebben.

Stichting 'Voor-School' neemt peuterspeelzaalwerk in Drechterland over

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: Gemeente Drechterland

De kinderopvang in Drechterland wordt overgenomen door een nieuwe partij, na het uitgesproken faillissement van Estro Kinderopvang. Het peuterspeelzaalwerk wordt na de zomervakantie door een nieuwe stichting voorgezet.

Humanitas neemt kinderdagverblijf Lollyfant over

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: de Gelderlander - Regio

ZEVENAAR - De Stichting Kinderopvang Humanitas heeft kinderdagverblijf Lollyfant in Zevenaar overgenomen uit het faillissement van landelijke kinderopvangketen Estro.

Nog geen deal op D-day voor Argentinië

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: fd.nl - Home

Argentinië heeft dinsdagavond nog geen akkoord bereikt met schuldeisers. Vandaag dreigt een faillissement voor het Zuid-Amerikaanse land.

Bond vreest voor arbeidsvoorwaarden Estro-personeel

Gepubliceerd op 29-07-2014 - Bron: Nederlandse dagblad - Nieuws

Verschillende medewerkers van het failliet verklaarde kinderopvangbedrijf Estro krijgen van hun nieuwe werkgever slechtere arbeidsvoorwaarden voorgeschoteld. Dat stelt Abvakabo FNV op basis van meldingen van leden. Volgens de bond moet de nieuwe eigenaar de arbeidsvoorwaarden overnemen.

Curator laat klanten Lucaya Oss schade melden

Gepubliceerd op 29-07-2014 - Bron: Brabants Dagblad

OSS - Klanten met abonnementen, tegoedbonnen of badenkaarten van het failliete saunacomplex Thermen Lucaya in Oss kunnen zich bij de curator melden voor een schadevergoeding.

Nieuwe uitbater voor pand Goetjaer Etten-Leur Noord

Gepubliceerd op 28-07-2014 - Bron: BN/De Stem - Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Het pand van de onlangs failliet verklaarde dansschool Goetjaer heeft een nieuwe eigenaar.

Twee Estro-kinderdagverblijven overgenomen

Gepubliceerd op 28-07-2014 - Bron: Dichtbij.nl

AMSTERDAM - Kinderopvang BSO Olympia in Amsterdam Zuid en kinderopvang de Toversteen in Diemen worden overgenomen door Brood&Spelen Kinderopvang. De medewerkers van de voormalige Estro-locaties behouden hun baan. Kinderopvangorganisatie Estro is per 31 juli failliet.

Ouders nemen kinderopvang brede school Waluwe over

Gepubliceerd op 28-07-2014 - Bron: Brabants Dagblad - Bommelerwaard

ZALTBOMMEL - De kinderopvang in brede school De Waluwe in Zaltbommel blijft bestaan. Na het faillissement van landelijke kinderopvangketen Estro, waar onder andere Catalpa onder valt, nemen enkele ouders zelf het heft in handen. Zij zorgen voor een doorstart van zowel kinderdagverblijf Koters & Co als buitenschoolse opvang Move Kids.

Week 30: 6 faillissementen mobiliteitsbranche

Gepubliceerd op 28-07-2014 - Bron: Autobanden / banden portaal

In week 30 zijn er in totaal 6 faillissementen uitgesproken in de mobiliteitsbranche. Dit blijkt uit het faillissementenregister. Failliet Onder deze faillissementen waren er 1 autobedrijf, 3 transportbedrijven en 2 carrosseriebouwbedrijven. Klik hier voor een compleet overzicht. Totaal 234 Hiermee komt het totaal van faillissementen in de mobiliteitsbranche in 2014 op 234.

Failliet datahotel Mediapark verkocht

Gepubliceerd op 27-07-2014 - Bron: Gooi en Eemlander - Alle Artikelen Gooi en vechtstreek

HILVERSUM - Data Hotel Hilversum is verkocht aan Infostrada Connect. Het 'pakhuis' met computerservers op het Mediapark was eigendom van het failliete TCN.