Extra

Naast het doorzoeken van de database van Faillissementen.com kunt u ook gebruik maken van de volgende diensten:

Faillissementen data services:
Faillissementen.com biedt vele opties om uw debiteurengegevens te verrijken of te matchen met het faillissementenregister.
-U kunt een bestand uploaden met de gegevens van uw debiteuren. De resultaten kunt u downloaden als CSV-bestand. Ga naar de pagina van de Matching service voor verdere details.
-U kunt dagelijks/wekelijks een bestand met alle nieuwe uitspraken ontvangen. Aanlevering via email, SFTP-upload of API-koppeling in ieder gewenst formaat.
-U kunt periodiek per email een gefilterd bestand ontvangen, bijvoorbeeld alleen bepaalde SBI-codes, of alleen bepaalde regio's etc.
Ga naar de Data services pagina voor alle informatie.

Email alerts:
U ontvangt automatisch een bericht per email (maximaal 1 per dag) wanneer er nieuwe uitspraken aan de database zijn toegevoegd. Klik hier om u aan te melden.

Tracking service:
Abonnees kunnen triggers zetten op bepaalde kernwoorden, KvK-nummers of branchecodes. Zodra deze in de nieuwe uitspraken gevonden worden ontvangt u hierover per email een notificatie. Klik hier om naar de Tracker-pagina te gaan.

Branche informaties:
Voor verschillende brancheorganisaties verzorgen wij specifieke rapportages zodat de leden dagelijks geïnformeerd blijven over de faillissementen in hun branche. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Feeds voor uw website of intranet:
U kunt als abonnee actuele insolventies binnen een bepaalde branche of postcode range als iframe publiceren op uw eigen site of intranet. Ga naar de Feed-pagina voor alle details.

Feed voorbeeld