Matching service

Matching
De werking van de matching module is eenvoudig: maak een bestand aan met de gegevens van de relaties die u gecontroleerd wilt hebben. Een eenvoudige lijst van Kamer van Koophandelnummers in CSV-formaat volstaat al, maar als u geen KvK-nummers heeft kunt u ook een bestand met NAW-gegevens uploaden, maar uiteraard is een bestand met KvK-nummers het meest betrouwbaar en daarom sterk aanbevolen.

Doe een upload van dit bestand via de beveiligde verbinding. U kunt na enkele seconden al de resultaten in de vorm van een lijst met gevonden matches downloaden. Tevens ontvangt u dagelijks een email met de nieuw gevonden matches. Zolang u het aangeleverde bestand niet verwijderd of vervangt blijven wij het bestand dagelijks controleren en blijft u dagelijks de nieuwe matches ontvangen. U kunt naar eigen keuze het bestand dagelijks, wekelijks of maandelijks vernieuwen. De keuze is geheel aan u.

De Matching service is de meest eenvoudige en snelle methode om uw debiteurenbestand of CRM-relaties dagelijks te controleren op insolventies. Neem contact met ons op voor verdere vragen en een prijsindicatie.